Uleiul de cocos

Uleiul de cocos

Uleiul de nuca de cocos are beneficii asupra parului, pielii, stresului, colesterolului. Este un ulei special folosit aproape in toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. Personal, folosesc uleiul de cocos ca demachiant pentru indepartarea machiajului. In cosmetica, uleiul de cocos poate fi folosit ca si balsam de buze, ulei de corp, crema Anti-Age, elimina bataturile, trateaza caderea parului, e un bun exfoliant pentru piele. Uleiul este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade, dupa care devine lichid.

 

niavis-ulei-de-cocos-extra-virgin-ecologic-bio-250g-35545

Ulei de cocos extra virgin ecologic (vezi aici)

cocofina-plic-ulei-de-cocos-virgin-ecologic-bio-10ml-32440

Pliculetul de 10 ml este ideal in calatorii sau ca doza unica, perfect pentru rutina de zi cu zi.(aici)

coco-farm-ulei-de-cocos-cosmetic-yumm-you-ecologic-bio-190g-39081

Ulei de cocos cosmetic (aici)

biona-ulei-de-cocos-pentru-gatit-fara-miros-ecologic-bio-800g-31186

Ulei de cocos (fara miros) pentru gatit, copt si prajit. (vezi aici)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s